Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
Telefon 044 - 121270
info@visionofhome.se

Klicka här för att gå rundtur i butiken   
 

 Gilla oss på Facebook   
Följ oss på Facebook. På vår sida presenterar vi inredningsuppdrag, erbjudanden och annat aktuellt som händer.
Välkommen att gå med du också.


Öppettider 
Vardagar 10 - 18
Lör 10 - 15
Sön Stängt

Du finner oss på Södergatan 4, Kristianstad.
Karta till butiken



Vårt sortiment är personligt, exklusivt och handplockat med omtanke.
Låt oss förgylla dig och ditt hem...


Vision of Home är en kvalitetsmöbelbutik med känsla för färg, form och design. Våra leverantörer och varumärken är välkända svenska och internationella möbelproducenter och förstår värdet av välgjorda möbler. I sortimentet hämtar vi inspiration från naturen, känslor, stilar - ja, du vet, allt det där som rör livet och dess skeden.

Centralt i konceptet är sittmöbeln och allt det som finns däromkring. Designsoffor från flera välkända Svenska leverantörer, lampor, mattor, fåtöljer och andra möbler med nordiskinspirerad design. Vi erbjuder även DUX sängar och matrumsmöbler från exempelvis Bruno Mathsson, Stolab och Signera med flera. Vi har även ett sortiment av inredningsdetaljer som gör det där "lilla extra" och ger rummet den rätta känslan och skapar karraktär.

När vi handplockar sortimentet slår vi även gärna ett litet extra slag för miljön. I vårt r-eko sortiment finner du inredning som är vänligt mot miljön. Det kan exempelvis vara materialval som är helt eller delvis återvunna, organiskt bomull eller korta varutransporter. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Varmt välkommen till oss,

Kristianstad 2018
Andreas Andersson
Butikschef